RİZE / MERKEZ - Tevfik İleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Rehberlik Servisi

Ara

TİMTAL Rehberlik Servisinin Aralık ayı boyunca yaptığı çalışmaların yer aldığı 2023 yılının son bülteni ARALIK BÜLTENİ yayınlandı!

Ara

TİMTAL Rehberlik Servisinin Kasım ayı boyunca yaptığı çalışmaların yer aldığı KASIM BÜLTENİ yayınlandı!

Kas

TİMTAL Rehberlik Servisinin Ekim ayı boyunca yaptığı çalışmaların yer aldığı EKİM BÜLTENİ yayınlandı!

Ekm

İhtiyacın olduğu her anda REHBERLİK SERVİSİ yanında!

Okulumuz Rehberlik Servisini tanıyalım :)

Ekm

TİMTAL Rehberlik Servisi 2023 yılı Eylül ayı bülteni, Okul Psikolojik Danışmanları Merve ÇONKUR ve Hayriye BAYRAKTAR tarafından hazırlanıp yayınlanmıştır. Rehberlik Servisi Bülteninde Eylül ayı içerisinde Rehberlik Servisi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar konusunda bilgilendirmeler ve istatistikler yer almaktadır.

Eyl

9. sınıf velileri ile gerçekleştirdiğimiz Veli Oryantasyon Programı, Okul Psikolojik Danışmanı Merve ÇONKUR'un sunumu ile başladı. Okul Müdür Yardımcısı Recep BEKAR alan seçim süreci ile ilgili bilgi verdi. Ardından soru-cevap etkinliğiyle akıllardaki soru işaretleri giderildi.

Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz!

Eyl

Okulumuz 9. sınıf velilerine yönelik 19.09.2023 tarihinde, saat 12.00'de, okul konferans salonunda veli oryantasyon programı yapılacaktır.

Başlangıçlar tanışmadan olmaz diyor ve tüm 9. sınıf velilerimizi bekliyoruz!

Eyl

Okulumuza atanan öğretmenlerimize Okul Psikolojik Danışmanı Merve ÇONKUR tarafından "Öğretmen Oryantasyon Programı" düzenlenerek yeni öğretmenlerimizin okula adaptasyonu kolaylaştırıldı.

Yeni atanan öğretmenlerimiz, TİMTAL ailesine HOŞ GELDİNİZ :)

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında okul idaresi ve tüm öğretmenlerin katılımıyla seminer çalışmaları tamamlandı.

Okul psikolojik danışmanı Merve ÇONKUR okul PDR hizmetlerini kısaca anlattı.  Okul psikolojik danışmanı Hayriye BAYRAKTAR "Eğitimde Dijitalleşmenin Sosyal ve Psikolojik Etkileri"nden bahsetti.

Katılım sağlayan tüm okul idaresi ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda "DEPREM " konulu psikoeğitim çalışmaları ÖĞRETMEN ve VELİ oturumları gerçekleştirildi.

Eyl

Rehberlik Servisi tarafından düzenlenen 9.SINIF VELİ ORYANTASYON PROGRAMI  Okul Müdürümüz Feridun Ümran KANDİL in konuşması ve ardından Okul Psikolojik Danışmanı Merve ÇONKUR un anlatımı ile gerçekleştirildi.

Katılım sağlayan tüm 9.sınıf velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

9. VE 10. SINIF VELİLERİMİZE HOŞGELDİNİZ KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLDUĞUMUZ VELİ  UYUM PROGRAMIMIZDA HEM OKULUMUZU ANLATTIK HEM DE SALGIN DÖNEMİ PSİKOSOSYAL DESTEK AİLE OTURUMUNU GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLDUK.

OKUL MÜDÜRÜMÜZ FERİDUN ÜMRAN KANDİL İN KONUŞMASI ARDINDAN İLGİLİ MÜDÜR YARDIMCIMIZ RECEP BEKAR  OKUL KURALLARI NOKTASINDA BİLGİLENDİRMELERDE BULUNDU..OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ MERVE ÇONKUR İSE SALGIN DÖNEMİ PSİKOEĞİTİM ÇALIŞMALARININ VELİ OTURUMUNU GERÇEKLEŞTİRDİ.

KATILIM SAĞLAYAN TÜM VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Eyl

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Merve ÇONKUR tarafından SALGIN HASTALIK PSİKOEĞİTİM PROGRAMI ÖĞRETMEN BİLGİLENDİRME OTURUMU okul idaresi ve öğretmenlerin katılımı ile gerçekleştirildi.