Ekm

TİMTAL Rehberlik Servisi 2023 yılı Eylül ayı bülteni, Okul Psikolojik Danışmanları Merve ÇONKUR ve Hayriye BAYRAKTAR tarafından hazırlanıp yayınlanmıştır. Rehberlik Servisi Bülteninde Eylül ayı içerisinde Rehberlik Servisi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar konusunda bilgilendirmeler ve istatistikler yer almaktadır.

Eyl

Sayın Valimiz Selim Baydaş, Belediye Başkanımız Sayın Rahmi Metin ve Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf Tüfekçi , Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 15'incisi Bursa’da düzenlenen, Uluslararası MEB Robot müsabakalarında elde ettiğimiz başarı için yapılan ödül törenine katıldılar. Kendilerine ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Eyl

15. Uluslararası Meb Robot yarışmasında bir Türkiye birinciliği iki Türkiye üçüncülüğü kazanan okulumuz Bilişim Teknolojileri alanı öğretmenleri ve şampiyon öğrencilerimizle önce İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Yusuf TÜFEKÇİ'nin ardından Rize Valimiz sayın İhsan Selim BAYDAŞ'ın misafiri olduk. Gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Haz

Mesem öğrencileri için sorumluluk sınav takvimi aşağıdadır.

Haz

Robotek yarışmasında Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmen ve öğrencilerinin katkıları ile hazırlanan nöbetteyim isimli projemiz 3. olmuştur. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Teknofest 2023 - İnsanlık Yararına Teknolojiler kategorisinde Türkiye finallerine kalarak Sağlığınızı yanınızda taşıyın sloganı ve "Elektronik İlk Yardımcı Çantası" projesi ile okulumuzu ve ilimizi 1 Öğretmen ve 2 öğrenci ile İstanbul-Atatürk Havalimanındaki yarışmalarda temsil eden "Elektronik TİMTAL" isimli takımımızı kutluyor ve başarılar diliyoruz.

Ara

İlimizde düzenlenen kros yarışmasında kızlar da 3'üncü erkekler de 2'nci olduk. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Mevlid-i Nebi haftası etkinliğimiz yapıldı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

13 -23 Eylül 2022 tarihleri arasında Sorumluluk sınavları yapılacaktır.