Tem

Milli Eğitim Bakanlığı, uzaktan eğitim süreciyle ilgili planladığı telafi programını, ''TELAFİDE BEN DE VARIM'' adıyla kamuoyuna sundu. İsteyen tüm öğrencilerimiz aşağıdaki link aracılığıyla, ihtiyaç duydukları alanlarda telafi eğitimi alabileceklerdir.

Haz

Timtal öğrenci ve öğretmenleri örnek olmaya devam ediyor. DAYM ile yapılan sözleşme gereği eğitim öğretim araç gereçlerinin covid 19 tedbirleri kapsamında üretimi devam ediyor.

Haz

Sorumluluk sınavları 22-29 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınav saatinden önce okulda bulununuz Sınavlara gelirken ve okul içinde pandemi kurallarına uygun bir şekilde tedbirlerinizi alınız.

Ock

Kıymetli öğrencimize değerler eğitimi kapsamında göstermiş olduğu doğruluk ve dürüstlük davranışı sebebi ile okulumuz da üretmiş olduğumuz plaketi takdim ettik.

Ock

T C Adalet Bakanlığı Rize Personel Eğitim Merkezi ile yapmış olduğumuz protokol çercevesinde okulumuzun tanıtım ve satış standını kurduk. Rize Personel Eğitim Merkezi Müdürü  sayın  Necati KURÇENLİ´ ye katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

TC Adalet Bakanlığı Rize Personel Eğitim Merkezi ile yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde okulumuz Gıda Teknolojisi alanına çay uygulama bahçesini kazandırdık. Öğretmen ve öğrenci işbirliği içerisinde  çay fidanlarını dikerek bahçemizi geliştiriyoruz, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Hak ile sabır dileyip, Bize gelen bizdendir,
Akıl ve ahlak ile çalışıp, Bizi geçen bizdendir. (Ahi EVRAN)

05-13 Ekim tarihleri arasında kutlanılan "Ahilik Haftası" okulumuzda kutlanmıştır.

Okulumuz Rize-Merkez Tevfik İleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü Gıda Teknolojisi Bölümü tarafından 2014 Yılında üretilen kuru çay satışlarımız başlamıştır.