Tem

Milli Eğitim Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında imzalanan "Mesleki ve Teknik Eğitim İş Birliği" protokolü, okulumuz da düzenlenen toplantıda tanıtıldı.

Tem

Sıra sende atmaca #tercihimrize

May

Okulumuz öğrencileri Temel Eğitimde 10 bin Okul Projesi etkinlikleri kapsamında Merkez Atatürk Ortaokulunun onarım ihtiyaçlarını giderdi.

May

Valimiz beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen ile birlikte okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İncelemeleri esnasında, atölyeleri gezen Vali Çeber, öğrencilerle sohbet ederek atölyelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın başlatmış olduğu "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerle Buluşuyor Projesi" kapsamında okulumuzun yapmış olduğu çalışmalar hakkında da bilgiler alan Vali Kemal Çeber, her türlü konuda imkanlar dahilinde okulumuza destekçi olacaklarını ifade etti.

May

2021-2022 Eğitim öğretim yılı 2. dönem 2. ortak sınav tarihleri aşağıdadır.

Nis

Okul sporları bisiklet yarışmasında okulumuz bisiklet takımı il birincisi olmuştur.Öğrencilerimiz Türkiye şampiyonasının yapılacağı Nevşehir deki turnuvaya katılma hakkı kazanmıştır.Okulumuz bisiklet spor takımını, beden eğitimi öğretmenlerimiz Mehmet Kodalakoğlu ve Fatih MARAŞLI yı tebrik ediyor,başarılarının devamını bekliyoruz

Nis

Ders programını görmek için tıklayınız

Nis

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürümüz Sayın Nazan ŞENER , Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Sayın Sema AYDIN ve Rize İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Engin EMEN  okulumuzun atölye ve birimlerinde incelemelerde bulundular.

Mrt

Çay üretimi yapılan Gıda Teknolojisi ve ders sırası üretimi yapılan Metal Teknolojisi Alanlarını gezen Bakan Yardımcımız atölyelerin çalışma sistemleri hakkında Milli Eğitim Müdürümüz Engin EMEN ve Okul Müdürümüz Feridun Ümran KANDİL'den bilgi aldı.

Mrt

12 Mart 1921'de Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilen, Osman Zeki Üngör tarafından bestelenen Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılan İstiklal Marşı'nın kabulünün 101. Yılını okulumuzda kutladık.

Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi;

Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi ; çalışanlara genel iş güvenliği kurallarını ve kazalardan nasıl korunacaklarını öğretmek, alınacak tedbirler hakkında bilinçlendirmek, daha güvenli bir iş ortamında çalışmayı hedeflemek amacıyla hazırlanan bir temel eğitimdir. İş güvenliğinin bir kültür olarak aşılanması sürecinde, çalışanların bilgi düzeyini arttırmak ve pekiştirmek amacıyla eğitimlerimizi tamamladık.