Ock

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikte müdürümüz Feridun Ümran KANDİL açılış konuşmasını gerçekleştirildi. Ardından Milli Eğitim Müdürümüz Engin EMEN yaptığı konuşmada "Dünyamız enerji kaynakları sonsuz olmamakla birlikte her ne kadar yenilikçi yaklaşımlar, çözümler üretilsede günümüzde artan nüfus  ve bilinçsiz tüketimin olumsuz sonuçlarını maalesef hep beraber gözlemliyoruz. Öğrencilerimizin enerji ve su kullanımında tasarrufa yönelik sergiledikleri yaklaşım gelecek nesillerimizin bu konuda daha bilinçli olduğunu bizlere gösterdi. Umarım ileride de bu yaklaşımları aynen devam ettirerek kendilerinden sonraki nesillere örnek olurlar." dedi. Programda Enerji Tasarrufu ile ilgili açıklamalar ve bilgilendirmelerin yapılmasının ardından öğrencilerimiz Enerji Tasarrufuna dikkat çekmek amacıyla hazırladıkları piyesi ve skeci katılımcıların beğenisine sundular. Ayrıca yapılan etkinlikte öğrencilerimizin su ve enerji tasarrufu gibi konularda hazırlamış oldukları sokak röportajlarından oluşan video gösterimi de yapıldı. Öğrencilerimiz hazırladıkları Hacivat Karagöz gösterisi ve ilimizin yöresel bir değeri olan Atma Türkü performansı ile etkinlik sona erdi.

Ara

Okul öğrencilerimize kosgep in önemi ve nasıl başvurularda bulunulacagi konusunda eğitim verildi.

Ara

Okulumuz bünyesinde Mesleki Eğitim Merkezi kayıtları başlamıştır.

Son kayıt tarihi 31 Aralık 2021 Cuma günüdür.

Eyl

Okulumuza yeni gelen öğrencilerimizin alan seçimlerinde doğru tercih yapmaları için alan tanıtım ve yönlendirme çalışmaları tüm alan öğretmenlerinin katkıları ile gerçekleştirildi.

Eyl

9. VE 10. SINIF VELİLERİMİZE HOŞGELDİNİZ KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLDUĞUMUZ VELİ  UYUM PROGRAMIMIZDA HEM OKULUMUZU ANLATTIK HEM DE SALGIN DÖNEMİ PSİKOSOSYAL DESTEK AİLE OTURUMUNU GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLDUK.

OKUL MÜDÜRÜMÜZ FERİDUN ÜMRAN KANDİL İN KONUŞMASI ARDINDAN İLGİLİ MÜDÜR YARDIMCIMIZ RECEP BEKAR  OKUL KURALLARI NOKTASINDA BİLGİLENDİRMELERDE BULUNDU..OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ MERVE ÇONKUR İSE SALGIN DÖNEMİ PSİKOEĞİTİM ÇALIŞMALARININ VELİ OTURUMUNU GERÇEKLEŞTİRDİ.

KATILIM SAĞLAYAN TÜM VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ağu

Öğrencilerin staj işlemleri ile alakalı, okula gelecekleri gün ve saat aşağıda verilmiştir.