Nis

Okulumuz bahçesinde bulunan çardakta düzenlenen iftar yemeği etkinliğine katılan okulumuz müdürü , müdür yardımcıları ve öğretmenlerimiz oruçlarını açtıktan sonra , çay eşliğinde sohbet ederek etkinliği anlamlandırdılar.

Nis

Sivil savunma günü kapsamında öğrencilerimiz önce eğitime sonrasında tatbikata katılmıştır. Katkılarından dolayı Rize Belediyesi itfaiye birimine teşekkür ederiz.

Rize Belediyesi tarafından öğrencilerimize sıfır atık projesi hakkında bilgi verildi.

Ara

Tübitak tarafından desteklenen bilim söyleşileri, bilim insanları ile öğrencileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir. Okulumuzun başvurusu ile kabul edilen ve 15.12.2023 cuma günü yapılması planlanan "Teknoloji bağımlılığı" konulu söyleşiyi gerçekleştirdik.

Bilim insanı olarak Giresun Üniversitesi Dr. öğretim üyesi Berru Ulusoy'un katıldığı ve etkileşimli bir şekilde gerçekleştirdiği söyleşi sonucu öğrencilerimiz teknoloji bağımlılığı konusunda önemli kazanımlar elde etti.

Berru Ulusoy hanıma katkılarından dolayı okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

Ara

Kariyer günleri-mesleki tanıtım etkinliğimiz kapsamında okulumuz eski mezunlarından Rize Ticaret Odası Başkanı Osman Köseoğlu'nu okulumuzda misafir ettik.

Kas

Ölümünün 85. yıl dönümünde, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Rize Valiliğinin planlamış olduğu Cumhuriyet'in 100. Yılı İl Kutlama Programına okulumuzun öğrenci,  öğretmen ve idarecileri ile katıldık.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun. Daim olsun.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına okulumuzun öğretmenleri "Cumhuriyet'in Getirdikleri" adlı videoda bulundu.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yaşını coşkuyla kutluyoruz! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, sadece bir ulusal bayram değil, aynı zamanda özgürlüğün, bağımsızlığın ve demokrasinin sembolüdür. 100 yıl önce büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde ilan edilen Cumhuriyet, Türk milletinin azim ve kararlılığının bir ifadesidir. Cumhuriyetimizin 100. yılı, bizlere geçmişimizi hatırlatmanın yanı sıra geleceğe dair umutlarımızı da artırıyor. Birlik ve beraberlik içinde, Cumhuriyetimizi daha da yükseklere taşımak için çalışmaya devam ediyoruz.

Ekm

Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Misafiriniz Var" projesi kapsamında okulumuz öğretmen ve idarecileri, öğrencimiz Merve Dinçer'in evini ziyaret etti.

Ekm

8-12 Ekim Ahilik Kültürü haftasını öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla kutladık.

Ekm

Melid-i Nebi haftası etkinliğimizi yaptık. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.